PajoPower vzw

Pajopower logo def


Pajopower is een 'REScoop' (‘Renewable Energy Sources cooperative"). Wij zijn een groep van burgers die in coöperatief verband samenwerken op het gebied van hernieuwbare energie. We ontwikkelen hernieuwbare-energieprojecten, verkopen duurzame energie, doen energiebesparende investeringen en/of voorzien ondersteunende diensten aan nieuwe initiatieven.

Pajopower cvba-so is ontstaan uit de vzw PajoPower in samenwerking met sympathisanten van Kyoto in het Pajottenland en het brede middenveld. De coöperatie beoogt maatschappelijke meerwaarden te creëren op het vlak van energiewinning -en besparing.
Iedere burger kan aandeelhouder worden en rechtstreeks participeren.

Op korte termijn focussen wij op grote energiebesparingsprojecten in scholen en overheidsinfrastructuur. Wij zoeken windturbineprojecten om in te stappen, zodat we onze coöperatie en de return naar eigen regio nog sterker kunnen uitbouwen.

Tegen 2020 willen wij het Pajottenland liefst volledig energie-onafhankelijk maken door drastische energiebesparingen en waar kan zelf groene stroom op te wekken.

Meer informatie vind je op onze website en facebookpagina.


© Paddenbroek Gooik
All Rights Resevered

Adres en tel

Paddenbroekstraat 12
1755 Gooik

Tel: 02 532 14 02

mail ons

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.